Pařížská šlehačka s kakaem

Postup přípravy:

Vše přivedeme k varu za stálého míchání. Za občasného míchání necháme povařenou směs vychladit. Uložíme do chladničky (zhruba na 6 hodin) – POZOR NESMÍ ZMRZNOUT – a před použitím ušleháme v lehkou pěnu.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist