Paprikové lusky s ovčím sýrem

Suroviny

bílá (světlezelená) paprika
4 ks
čerstvý ovčí sýr
150 g
vejce
1 ks
zakysaná smetana
2 PL
sůl
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Papriky omyjte, osušte, položte na suchý plech a vložte do trouby vyhřáté na 200 °C. Když se lusky zbarví dohněda a slupka popraská, přendejte papriky do kastrolu, zavřete pokličkou a nechte 10 minut stát. Potom sloupněte slupku, podélně nařízněte, rozevřete a vyřízněte jádřince. Sýr rozmačkejte vidličkou, vmíchejte vejce a smetanu, podle potřeby osolte. Lusky naplňte sýrovou směsí, sevřete a otvorem nahoru naskládejte do zapékací mísy. Pokapejte vše olejem a vložte do trouby vyhřáté na 180 °C. Zapékejte 40 minut a podávejte s bílým chlebem.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.10.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist