Panna cotta s jahodami a polevou

Suroviny

jahoda
200 g
vanilkový cukr
1 ks
smetana
500 ml
cukr
40 g
želatina
3 plátky
karamelová poleva

Postup přípravy:

Plátky želatiny namočíme na 10 min. do studenej vody. V hrnci zmiešame sladkú smotanu, vanilkový a kryštálový cukor a varíme asi 8 min. na miernom ohni.

Z plátkom vytlačíme vodu a vložíme do hrnca so smotanou. Za stáleho miešania rozpustíme. Nevaríme!!! Vlejeme do malých formičiek, vypláchnutých v studenej vode a necháme stuhnúť asi 6 hodín.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Pred podávaním hmotu vyklopíme na tanierik, dookola prelejeme jahodovým pretlakom a karamelovou polevou. Dobrú chuť 🙂

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.3.2011 8:26| autor: ttina82

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist