Pangasius po mlynářsku s kmínem

Suroviny

pangasius
4 ks
hladká mouka
dle potřeby
sůl
dle chuti
drcený kmín
dle chuti
máslo
dle potřeby
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Každý kousek ryby osolíme, pokmínujeme a obalíme lehce v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem a rybu z obou stran opečeme. Na talíři pokapeme citrónovou šťávou a posypeme sekanou petrželkou. Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.6.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist