Ostřejší pomazánka na topinky

Suroviny

oleje
3 PL
hořčice
3 PL
kečupu
1 PL
octa
1 PL
malý protlak
1 ks
cukru
1 kostka
měkkého salámu
20 dkg
větší cibule
1 ks
česneku
2 stroužky
okurka
1 ks
vejce pokrájet
2 ks
majolky
2-3 PL
sůl, pepř

Postup přípravy:

Do kastrolu si dáme 3 lžíce oleje, 3 lžíce hořčice, 1 lžíci kečupu, 1 lžíce octa, 1 malý protlak a 1 kostku cukru.

Vše za stálého míchání povaříme. Necháme vychladit. Nakrájíme 20 dkg měkkého salámu, 1 větší cibuli, 2 stroužky česneku, 1 okurku nastrouháme, 2 vejce pokrájíme, 2-3 lžíce majolky. Dochutíme solí a pepřem.

Zamícháme vše dohromady a namažeme na topinky.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist