Oranžové řízky

Suroviny

kuřecí řízky
sůl, pepř
hladká mouka
tuk
cibule
mletá paprika
hořčice
2 PL
rajčatový protlak
2 PL
menší citron
1 ks
voda
bílé víno
1 dcl

Postup přípravy:

Maso naklepeme, osolíme a opepříme, obalíme v mouce a prudce osmahneme na tuku. Vyjmeme a na stejném tuku osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a řízky vložíme zpět.

Přidáme hořčici, protlak, šťávu a kůru z citronu, podlijeme vínem a vodou a dusíme doměkka. Má vzniknout spíše šťáva než omáčka.

Jaké příloha je nejlepší rýže.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2011 7:40| autor: telefonistka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist