Omeletka ze špenátu a kečupem

Suroviny

mražený špenát
500 g
vejce
1 ks
polohrubá mouka
200 g
sůl
mléko
kečup
tatarka
olej

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Necháme rozmrazit špenátový protlak. Když povolí, vmícháme vejce, polohrubou mouku a podle chuti ještě osolíme.

Takto připravené těsto dle potřeby rozředíme mlékem – nemělo by být moc husté, ale na druhé straně ani příliš řídké.

Na pánvičce necháme rozehřát olej. Do rozpáleného oleje naléváme naběračkou připravené těsto. Omeletu osmažíme z obou stran.

Hotovou špenátovou omeletu můžeme ještě potřít kečupem či tatarskou omáčkou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.2.2012 5:13| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist