Omeleta s uzeným bůčkem

Suroviny

uzený bůček
300 g
vejce
6 ks
voda
3 PL
mletý pepř
1 špetka
hotový špenát na naplnění
4 porce
sůl
dle chuti
sádlo na pečení
dle potřeby

Postup přípravy:

Bůček nakrájíme na kostičky, rozdělíme na čtvrtiny a jednu část vyškvaříme na sádlem vymazané pánvi. Vejce rozšleháme s vodou, solí a pepřem. Přibližně čtvrtinu vajec nalijeme pánev s bůčkem a omeletu opečeme. Jakmile se vejce na povrchu srazí, přeložíme omeletu na talíř, naplníme ji špenátem, přehneme a ihned podáváme. Stejně uděláme zbylé tři omelety.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.5.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist