Omeleta s ochuceným tvarohem a roketou

Suroviny

vejce
8 ks
měkký tvaroh nebo žervé
200 g
roketa
1 balíček
smetana
2 PL
opražené piniové semínko
2 PL
máslo
dle potřeby
majoránka
4 ČL
olivový olej
dle potřeby
ředkvička
dle chuti
balsamikový ocet
dle chuti
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Tvaroh a smetanu promícháme, osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou roketu a osmahnuté piniové oříšky. V misce rozšleháme vždy 2 vejce, přidáme lžíci studené vody, osolíme, opepříme a ochutíme lžičkou majoránky. Na pánvi zahřejeme máslo, vlijeme vaječnou směs a usmažíme omeletu z jedné strany. Omeletu obrátíme, usmažíme z druhé strany a na polovinu naneseme ochucený tvaroh. Vypneme sporák, omeletu přehneme, necháme prohřát a upravíme na talíře. Podáváme se salátem ze zbytku rokety, ředkviček zakápnuté olivovým olejem a balsamikovým octem.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.11.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist