Omáčka z okurek se smetanou

Suroviny

okurka
4 ks
polohrubá mouka
3 PL
máslo
100 g
smetana ke šlehání
1 ks
sůl
cukr
ocet

Postup přípravy:

Z mouky a másla uděláme světlou jíšku, kterou zalijeme vodou a necháme chvíli provařit. Poté přidáme nastrouhané okurky a pro lepší chuť vylepšíme trochou láku z okurek. Osolíme a necháme asi 20 minut vařit. Podle chuti dochutíme octem a cukrem a podáváme s vařených vejcem a domácím knedlíkem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.3.2011 5:24| autor: marketakom

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist