Omáčka s houbami a kapary

Suroviny

cibule
1 ks
máslo
4 PL
sůl
hladká mouka
2 KL
drůbeží vývar
250 ml
čerstvé houby
500 g
suché bílé víno
200 ml
kapary
2 PL

Postup přípravy:

Na másle necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme očištěné, nakrájené houby a podusíme 10 minut. Podlijeme vínem a dusíme, až se víno zredukuje na polovinu.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Ve vývaru rozmícháme mouku a zalijeme houby. Povaříme 15 minut. Nakonec podle chuti osolíme a přidáme kapary. Promícháme, ale už nevaříme. Podáváme s bramborovou kaší nebo s knedlíkem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.9.2011 2:38| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist