Ochucená pohanka s česnekem

Suroviny

pohanky
200 g
prolisovaného česneku
2 ČL
majoránky
2 ČL
mletého kmínu
1 ČL
mletého pepře
1/2 ČL
sůl
dle chuti
zeleninový vývar
dle potřeby

Postup přípravy:

Pohanku přebereme a prolijeme ji studenou vodou. Spolu se zeleninovým bujonem vaříme pohanku v hrnci, dokud nezměkne – trvá to asi 15 minut a tekutina má na začátku vaření dosahovat 1 cm nad pohanku, pak se zcela vyvaří. Mezitím si na pánvičce osmahneme česnek, přidáme majoránku, kmín, pepř a vmícháme do pohanky. Osolíme podle chuti.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.4.2016 9:09| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist