Obalované ořechy v medu

Postup přípravy:

Med mírně zahřejeme, nejlépe ponořený ve sklenici do vodní lázni. Oloupané, přepůlené vlašské ořechy nasypeme do sklenice a zalijeme medem tak, aby byly zcela ponořeny. Necháme při pokojové teplotě stát nejméně 24 hodin.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.10.2015 6:51| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist