Nízkotučné chow mein

Suroviny

sezamový olej
1 lžíce
slunečnicový olej
1 lžíce
zelená cibulka
4 ks
ústřicová omáčka
1 lžíce
mleté krůtí maso
200 g
kadeřavá kapusta (nakrájená na tenké proužky)
400 g
Shiitake houby (nakrájené na tenké proužky)
150 g
střední karotka (nakrájené na proužky)
2 ks
horký slepičí vývar
120 ml

Postup přípravy:

Uvařte nudle podle návodu, nechte okapat, pokapejte sezamovým olejem a uchovejte v teple. Rozpalte slunečnicový olej ve velké teflonové pánvi nebo v pánvi Wok na mírném ohni a vmíchejte jarní cibulku, ústřicovou omáčku a mleté maso. Míchejte, aby se maso oddělilo a smažte 3-4 min., než je maso hotové. Přidejte kapustu, hřiby, mrkev a vývar, přikryjte a nechte dusit 3-4 minuty, než mrkev změkne. Sundejte pokličku a vařte 2-3 minuty, než se tekutina vypaří. Vmíchejte sojovou omáčku, přidejte nudle a míchejte do prohřátí. Ihned podávejte.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.9.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist