Netradiční bedly se slaninou a vínem

Suroviny

bedla
1 kg
anglická slanina
50 g
bílé víno
1 dcl
olej
1 PL
sůl a pepř
dle chuti
máslo
1 kostka
citrónová šťáva
dle chuti ks

Postup přípravy:

Hlavičky bedel oloupeme a prudce osmahneme z obou stran na oleji. Pak je dáme do zapékací misky vymazané máslem a osolíme a opepříme. Nožičky bedel a anglickou slaninu nakrájíme na malé kousky, osmahneme na zbylém oleji, podlijeme bílým vínem a povaříme. Pak ochutíme citrónovou šťávou a touto směsí přelijeme hlavičky bedel. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi půl hodiny.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.2.2014 9:58| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist