Nepravý marcipán s mandlovou trestí

Suroviny

moučkový cukr
150 g
sušené mléko
150 g
olej
3 PL
voda
mandlová trest
potravinářská barva

Postup přípravy:

Smícháme cukr, sušené mléko, olej, tresť a pár lžiček vody a dobře zpracujeme. Je-li těstíčko řídké, přidáme mléko a cukr. Pokud je naopak moc tuhé, namáčíme si ruce do vody a hněteme, dokud nezískáme potřebnou konzistenci. Nakonec podle potřeby obarvíme potravinářským barvivem.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.3.2011 9:10| autor: (liddduska)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist