Nejzajímavější momenty veletrhu HORECA!

Chcete – li se zorientovat v současných trendech, na výstavní ploše Veletržního paláce Vás přivítá přehlídka toho nejlepšího, co oblast gastronomie a hotelnictví nabízí. „Veletrh HORECA je takový náš klenot, který si hýčkáme a se kterým přicházíme letos již poosmé. Ráda bych pozvala všechny zájemce, odborníky i laiky, aby se přišli podívat, jak se nám letošní ročník povedl,“ zve projektová manažerka veletrhu, paní Miroslava Helmichová a Femina přináší exluzivní program veletrhu!

Tři dny plné gastronomie a skvělých chutí pod jednou střechou
– a nejen pro hoteliéry!

Každému návštěvníkovi se nabídne přehled inspirací, zajímavostí, novinek a pobavení. Restaurační zařízení mohou být zařízena vkusně, stoly prostřeny přímo umělecky, jídlo připraveno tak, aby lahodilo oku i vašemu mlsnému jazýčku a nápoje vybrány vhodně k pokrmu. Nevěříte

Přesvědčete se sami! Přijďte se podívat do Veletržního paláce ve dnech 24. – 26. 10. 2006. Otevírací doba je v prvních dvou dnech od 10:00 do 18:00, ve čtvrtek od 10:00 do 17:00.

Program veletrhu:

24. 10. – úterý

10 – 14 hod. FANY CARVING CUP – soutěž v dekorativním vyřezávání ovoce a zeleniny organizovaná panem Davidem Beranem ve spolupráci se společností FANY GASTROSERVIS

11 – 15 hod. HODNOCENÍ PŘIHLÁŠENÝCH VÝROBKŮ A SLUŽEB DO SOUTĚŽE EXPONÁT HORECA
HODNOCENÍ PŘIHLÁŠENÝCH VÝROBKŮ A SLUŽEB DO SOUTĚŽE PRODUKT ROKU 2006 DODAVATELE SDRUŽENÍ HO.RE.KA ČR
15 – 16 hod. MÓDNÍ PŘEHLÍDKA PROFESNÍCH ODĚVŮ organizovaná společností IVN PROFI
16 – 16.30 od. fittness show značky STAR TRAC

25. 10. – středa
10 – 18 hod. KVALIFIKACE SOUTĚŽE MISTR KÁVY 2006
10 – 18 hod. MINIŠKOLA DAVIDA BERANA VE VYŘEZÁVÁNÍ Z OVOCE A ZELENINY

26. 10. – čtvrtek

10 – 17 HOD. BARMANSKÁ SOUTĚŽ GRAND COCTAIL COMPETITION
10 – 18 hod. MINIŠKOLA DAVIDA BERANA VE VYŘEZÁVÁNÍ Z OVOCE A ZELENINY
24. 10. – 26. 10. – úterý až čtvrtek
MARTIN BRAUN CUP-O CUKRÁŘE ROKU
Odborná cukrářská soutěž pořádaná Asociací kuchařů a cukrářů ČR
HOTEL DESIGN
trendy hotelového a restauračního interiéru – výstava připravená společností Tasanova ve spolupráci s AC EXPO s. r. o.
TRENDOVÉ FÓRUM – neživé ukázky trendů v gastronomii a stravování připravované s podporou a ve spolupráci s Českým odb. nakladatelství, redakcí FOOD SERVICE
HORECA JUNIOR – prezentace odborných škol formou prostřených tabulí
KOUZELNÉ JABLÍČKO – prodej vyřezaných jablíček organizovaný Luďkem Procházkou, jehož výtěžek je určen pro Nadaci Kapka naděje

Zuzana Kadaníková
www.horeca-expo.cz

24.10.2006 12:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist