Nasolený medvědí česnek

Postup přípravy:

Listy medvědího česneku opláchneme, necháme okapat, pak na jemno nožem nakrájíme. Promícháme ze solí a necháme 1-2 hodiny odpočinout, česnek pustí šťávu. Směs napěchujeme do čistých, vymytých sklenic, povrch zalijeme šťávou z česneku. Sklenice uložíme do lednice nebo na chladné míso, směs využíváme na dochucení omáček, polévek, pomazánek apod.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.3.2016 4:12| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist