Nakládaný bůček se zeleninou a česnekem

Suroviny

bůčku bez kosti
600 g
cibule
1 ks
mrkev
1 ks
petržel
1 ks
kousek celeru
česneku
6 stroužků
jalovčinky
4 ks
bobkové listy
3 ks
kuličky nového koření
4 ks
kuliček černého pepře
10 ks
sladká nebo pálivá mletá paprika
sůl

Postup přípravy:

Cibuli a kořenovou zeleninu oloupejte, očistěte a rozkrojte. Vše vložte do osolené studené vody, přidejte koření (kromě papriky), maso a přiveďte k varu.Vařte, až bude maso měkké. Pak ho sceďte a odstraňte koření.

Česnek propasírujte a smíchejte s paprikou. Ještě teplý bůček obalte v česnekové směsi a zabalte do alobalu. Až úplně vychladne, uložte ho do chladu a nechte 4 dny rozležet. Podávejte s chlebem, hořčicí a křenem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.3.2011 6:58| autor: AndreaTom1

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist