Nadívaná masová kapsa s nivou

Suroviny

vyšší vepřové kotlety bez kosti
4 plátky
niva
4 plátky
anglická slanina
4 plátky
rajčata
4 plátky
olej
4 PL
česnek
1 stroužek
grilovací koření
dle chuti

Postup přípravy:

V kotletách ostrým nožem prořízneme kapsu. Každý plátek sýra a rajčete obalíme v anglické slanině a vložíme do připravené kapsy, kterou uzavřeme masovými jehlami. Maso ze všech stran potřeme olejem, ve kterém jsme rozmíchali grilovací koření a prolisovaný česnek. Kapsy marinujeme v chladu 2 hodiny. Maso v marinádě jedenkrát obrátíme. Potom je položíme do trouby na mřížku, pod kterou umístíme pekáček a grilujeme přibližně 17-20 minut. Během této doby je potíráme zbylým ochuceným olejem.

Tip: Kapsy nemusíte vždy grilovat. Můžete je opéci nejprve zprudka ze všech stran na oleji. Potom je přendejte do pekáčku, podlijte výpekem a v troubě je dopečte. Během pečení maso podlijte trochou vývaru.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2017 9:38| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist