Mrkvový džus

Suroviny

mrkev
1 kg
citrónový sirup
1 ks
kyselina citrónová
2 PL
voda
10 l

Postup přípravy:

Mrkev očistíme, nakrájíme a uvaříme do měkka. Po vychladnutí rozmixujeme a přecedíme, přidáme citrónový sirup, kyselinu citrónovou a vše dolijeme vodou do objemu deseti litrů. Důkladně promícháme, podáváme vychlazené.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.5.2015 10:43| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist