Mrkvová polévka s petrželkou

Suroviny

cibule malá
1 ks
mrkev
250 g
máslo
1 PL
zeleninový vývar
1/2 l
nasekaná petrželka
2 PL

Postup přípravy:

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na kousku másla, přidáme mrkev a chvíli podusíme. Zalijeme zeleninovým vývarem a vše necháme 15-20 minut vařit. Polévku posypeme petrželkou.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist