Mozzarella s pomeranči a listovým salátem

Suroviny

mozzarelly v nálevu
4 ks
pomerančů
2 ks
směsi listových salátů
200 g
střední cibule
1 ks
olivového oleje
4 PL
balzamikového octa
2 PL
drceného pepře
1 ČL
čerstvě mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Z pomerančů okrájíme kůru, nakrájíme je na plátky a šťávu slijeme do misky. Přidáme balzamikový ocet, olivový olej a trochu mletého pepře a promícháme. Listy salátů opláchneme a necháme dobře odkapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, které rozdělíme na kroužky. Salátové listy roztrháme na menší kusy a rozdělíme je spolu s kroužky cibule na talíře. Poskládáme na ně do tvaru věžiček střídavě na plátky nakrájenou mozzarellu a plátky pomeranče, přelijeme je připravenou zálivkou a posypeme drceným pepřem. Podáváme s čerstvým pečivem nebo křupavými slanými tyčinkami.

Hodnocení

1.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.12.2016 4:22

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist