Mozzarella s olivami a rajčaty

Suroviny

mozzarella
200 g
rajče
2 ks
konzervovaná vypeckovaná oliva
200 g
olivový olej
4 PL
citrónová šťáva
1 PL
bageta
1 ks
bazalka
2 PL
tymián
1 ČL
parmská šunka
100 g
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Bagetu nakrájejte jako na plátky, ale nedokrojte je. Smíchejte polovinu oleje se solí, pepřem, bazalkou a tymiánem. Směs vetřete mezi jednotlivé plátky a přidejte i šunku. Bagetu zabalte do alobalu, dejte do předehřáté trouby a zapečte cca 10 minut. Mozzarellu nakrájejte na kousky, dejte do misky, přidejte nakrájená rajčata a olivy. Zalijte zbylým olejem, pokapejte citrónovou šťávou, osolte, opepřete a lehce promíchejte. Podávejte s teplou bagetou.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.4.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist