Mořský okoun v remosce s rajčaty

Suroviny

brambory
4 porce
okoun
600 g
rajčata
400 g
naťová cibulka
4 ks
máslo
30 g
sůl, mletý pepř
dle chuti
citrón
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Uvařte 4 porce brambor. Opláchněte a osušte 600 g okouna, maso osolte, opepřete a potřete citrónem. Remosku vytřete olejem, vyložte na plátky nakrájenými brambory, na kolečka nakrájenými rajčaty, posypte na kolečka nakrájenými naťovými cibulkami, osolte, opepřete. Navrch rozložte porce ryby,zalijte je 30 g rozehřátého másla, zakryjte víkem a pečte 20 minut.

Tip: Podávejte doplněné kouskem citrónu a posypané zelenou petrželkou.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.5.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist