Miniindiánci s čokoládovou polevou

Suroviny

krupicového cukru
210 g
bílků
3 ks
citrónová šťáva
dle chuti
dětské piškoty
dle potřeby
čokoláda na vaření
dle potřeby

Postup přípravy:

Bílky ušlehejte v nerezové nebo smaltované misce s polovinou cukru do pěny. Nádobu vložte do horké vodní páry, přidejte zbytek cukru a pár kapek citrónové šťávy a vyšlehejte dotuha. Hmotou naplňte cukrářský sáček. Piškoty rozložte na plech vyložený pečícím papírem a nastříkejte na ně čepičky sněhu. Plech vložte do trouby vyhřáté na 50 °C a asi půl hodiny sušte. Cukroví nechte vychladnout. Ve vodní lázni rozehřejte čokoládu a indiánky v ní namáčejte. Každý vložte do ozdobného papírového košíčku a čokoládu nechte ztuhnout. Ihned podávejte.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.12.2016 10:21| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist