Melounový vinný sekt

Suroviny

meloun
1 ks
polosladké bílé víno
3/4 hrnku
moučkový cukr
dle chuti

Postup přípravy:

Z melounu vyjmeme dužinu, odstraníme zrnka, pokrájíme na kostky, rozdělíme do čtyř misek, zalijeme vínem a necháme v chladničce odležet. Před podáváním posypeme moučkovým cukrem.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.8.2012 7:36| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist