Masovo-zelné karbanátky

Suroviny

mleté maso ( vepřové nebo s trochu hovězího )
250 g
kysané zelí
250 g
vejce
2 ks
sůl, koření na mletá masa
dle chuti
strouhanka
dle potřeby
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Zelí zcedíme, pokrájíme na menší kousky a smícháme s masem, kořením a vejcem. Tvoříme placičky, které obalujeme v klasickém trojobalu nebo rovnou jen ve strouhance. V rozpáleném oleji smažíme do zlatova.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.5.2013 10:20| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist