Marinované vepřové kotlety

Suroviny

vepřových kotlet
4-6 ks
tuk na smažení
celá vejce
2 ks
soli
1/2 ČL
pepř
worchesterové omáčky a polévkového koření nebo sojovky
1-3 ČL
hořčice a solamylu
2 PL

Postup přípravy:

Marináda: dvě celá vejce, půl lžičky soli, pepř, jednu až tři lžičky worchesterové omáčky a polévkového koření nebo sojovky, dvě lžíce hořčice a solamylu

Naklepané kotlety neřízneme na několika místech a namočíme po obou stranách v marinádě. Namočené naskládáme do misky a zalijeme zbytkem marinády. Necháme jeden den v chladnu uležet, jen volně přeložené alobalem.

Na rozpáleném tuku osmažíme kotlety z obou stran a nakonec přilijeme zbytek směsi. Podáváme s libovolně upravenými bramborami a zeleninovým nebo ovocným salátem. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist