Marinované jarní cibulky

Suroviny

malých jarních cibulek
500 g
bílého vína
2 dcl
vody
2 dcl
olivového oleje
2 dcl
bobkového listu
2 ks
celého pepře
5 ks
citronu - šťáva
1 ks
sůl

Postup přípravy:

Prohřejeme spolu bílé víno, citronovou šťávu, olej, sůl a vodu. Když se nálev vaří, přidáme oloupané cibulky, 5 zrnek pepře a bobkový list. Vaříme na mírném ohni, musíme však dát pozor, abychom cibuli nerozvařili. V marinádě necháme cibulku vystydnout a takto dohromady podáváme.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist