Marinovaná krkovice se slaninou

Suroviny

citrónová šťáva
2 PL
bílé víno
4 PL
hořčice
3 PL
med
1 PL
olej
2 PL
sůl
1,5 KL
krkovice
1,5 kg
anglická slanina
plátkový sýr
žampiony
150 g
olej na smažení

Postup přípravy:

Na marinádu: 2 lžíce citronové šťávy, 4 lžíce bílého vína, 3 lžíce hořčice, 1 lžíce medu, 2 lžíce oleje, 1,5 lžičky soli

Na náplň: anglická slanina, plátkový sýr, 150 g žampionů, trocha oleje

Nakrájíme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrojíme úplně. Smícháme ingredience na marinádu, důkladně potřeme maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu a necháme 24 hodin v chladu odležet.

Druhý den vložíme do každého rozřezu plátek uzeného, plátek sýra, plátky, žampionů. Potřeme olejem a důkladně zabalíme do alobalu. Pečeme při 2002 C asi 2 hodiny. Posledních 20 minut alobal otevřeme a dopečeme odkryté.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist