Marcipán s medem a mandlemi

Suroviny

moučkový cukr
2 a 1/2 PL
sušené mléko
2 a 1/2 PL
med
2 PL
cukr krupice
1 a 1/2 PL
mandle
3/4 hrnku

Postup přípravy:

Namleté mandle smícháme s moučkou a sušeným mlékem. Krupicový cukr dáme vařit s 5 lžičkami vody a medem. Asi 2 minuty povaříme, a nalijeme k ostatním surovinám. Vařečkou promícháme a necháme vychladnout. Pak vypracujeme hmotu. Pokud je to moc tuhé, přidáme kapku vody. Propracujeme aspoň 10 minut, aby marcipán byl hladký a nelepil se. Při rozvalování podsypáváme moučkovým cukrem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.1.2016 1:58| autor: Renca88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist