Makrela po řecku

Suroviny

makrela
600 g
sůl
olej
cibule
1 ks
rajský protlak
1 PL
kečup
1 PL
česnek
1 stroužek
červené víno
5 cl
cukr

Postup přípravy:

Očištěné ryby osolíme a opečeme na oleji. Téměř hotové je vyjmeme. Do výpeku dáme rajský protlak a kečup, to osmahneme, přidáme třený česnek, na kolečka nakrájenou cibuli.

Zalijeme červeným vínem, dochutíme cukrem a dosolíme. Makrely vložíme do pekáče, přelijeme šťávou a produsíme. Podáváme s vařenými brambory.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.5.2011 8:27| autor: A0204

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist