Makovec v domácí pekárně

Suroviny

mléko
1 hrnek
vejce
2 ks
olej
1 hrnek
mletý mák
1 hrnek
cukr krupice
1 a 1/2 hrnku
polohrubá mouka
3 hrnky
prášek do pečiva
1 ks

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Do pečící mísy dáme mléko, vejce, olej, mák, cukr a mouku smíchanou s práškem. Zapneme na program „Moučník“ a po dopečení přidávám ještě dalších 20 minut v pekárně. Jestli je hotový, zjistíme pomocí špejle, která po vpíchnutí do makovce, musí zůstat suchá.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.3.2011 12:24| autor: Hoja

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist