Luxusní vepřové řízky na calvadosu

Suroviny

tenký vepřový řízek
600 g
olivový olej
dle potřeby
červená cibule
1 ks
jablko
2 ks
calvados
100 ml
kremžská hořčice
1 ČL
moučkový cukr
1 ČL
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Maso omyjeme, osušíme a smažíme z obou stran na oleji, vyjmeme z pánve a udržujeme v teple. Očištěnou cibuli a jablka nakrájíme na plátky, smažíme asi 5 minut ve vypečeném tuku, přelijeme alkoholem, vmícháme cukr a hořčici. Maso vrátíme do pánve, necháme 5 minut prohřát, osolíme a opepříme.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.4.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist