Lusky se slaninou a máslem

Suroviny

sterilovaných fazolových lusků
500 g
másla
50 g
mletý pepř
kousek slaniny

Postup přípravy:

Fazolové lusky slijeme, nakrájíme na větší kousky a prohřejeme v másle. Podle chuti opepříme. Při podávání posypeme jednotlivé porce nadrobno nakrájenou a dorůžova osmahnutou slaninou.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.5.2013 6:43| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist