Losové halušky s rajčatovou omáčkou

Suroviny

losos
600 g
šlehačková smetana
3 dcl
sůl
mletý bílý pepř
šťáva z citronů
kopr
drcený rajčata
400 g
máta

Postup přípravy:

Lososa nakrájíme na menší kousky a třikrát na jemno umeleme. Přidáme sůl, pepř, šťávu, smetanu a sekaný kopr. Vše spolu promícháme na pěnu. Dvěma lžícemi tvarujeme větší halušky. Rajčatovou směs z konzervy promícháme se solí a čerstvou nasekanou mátou.

Podáváme studené jako předkrm s opečenými toasty. Pokud chceme mít omáčku hladkou, rozmixujeme ji.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist