Lososový karbanátek s petrželkou

Suroviny

lososa bez kůže
500 g
vejce
1 ks
mléka
100 ml
rohlík
1 ks
sůl, bílý pepř
housky nebo bulky
olej na potření
petrželka

Postup přípravy:

Rohlík nakrájíme a zalijeme mlékem, přidáme vejce, petrželku a promícháme. Lososa naškrábeme nožem, osolíme, opepříme a smícháme s rozmočeným rohlíkem. Pak tvoříme karbanátky, potřeme olejem a z obou stran grilujeme. Nakonec vložíme do rozkrojené housky nebo bulky.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.3.2015 10:56| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist