Lívance z rýže se smetanou a povidly

Suroviny

hrubá mouka
150 g
vařená rýže
250 g
vejce
1 ks
krupice
50 g
badyán
špetka
olej
povidla
zakysaná smetana
10 ml
skořicový cukr
sůl

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Uvařenou rýži rozmixujte, přidejte hrubou mouku, krupici, badyán, vejce, vypracujte vláčné těsto a nechte ho 6 hodin na teplém místě.

Pak smažte na rozpáleném oleji lívanečky, potřete je povidly ušlehanými se smetanou a posypte skořicovým cukrem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.8.2011 6:50| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist