Listový salát s okurkou, čekankou a červenou cibulí

Suroviny

štěrbák kadeřavý (endivie) nebo římský salát
1 hlávka
bílá čekanka
1 ks
červená cibule
1 ks
malá salátová okurka
1 ks
vlašské ořechy
50 g
česnek
1 stroužek
olej
3 PL
vinný ocet
1 PL
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Listy salátu a čekanky operte, osušte a natrhejte. Vložte je do mísy a promíchejte. Červenou cibuli i okurku oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka. Přidejte do mísy. Ořechy nasekejte nahrubo a přimíchejte do salátu. Z prolisovaného česneku, oleje, octa, soli a pepře umíchejte zálivku, přelijte zeleninu a zlehka promíchejte. Podávejte s bílým nebo celozrnným pečivem či jako přílohu k pečené drůbeži.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.7.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist