Linecký koláč s jablky

Suroviny

lukana
1
hladká mouka
40 dkg
vejce
1 ks
pdp
1
ocet
1 PL
voda
7 PL
jablko
10-15 ks
cukr
6 PL
vanilkový puding
1 ks
vanilkový cukr
1 ks
skořice

Postup přípravy:

Těsto: 1 lukana (cukrářská), 40dkg hl.mouky, 1vejce, 1pdp, 1lžíce octa, 7lžic vody (studené)

Náplň: 10-15 jablek, 6lžic krupicového cukru, 1 vanilkový puding, 1 van.cukr, skořice

Všechny suroviny na těsto smícháme a rozdělíme na dvě poloviny. 1 vyválenou polovinu těsta dáme na plech a na ni postupně dáme jablka nakrájená na plátky, 2lžíce cukru, posypat troškou pudingu a skořící, opakujema-zase jablíčka puding, cukr, skořice, uděláme asi 3vrstvy. Přikrejeme druhou vyválenou polovinou těsta a dáme péct asi na 180 stupňů.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.7.2011 7:33| autor: kattka20

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist