Lilek s mandlemi a zázvorem

Suroviny

lilek
1 ks
čerstvý koriandr
1 svazek
olivový olej
200 ml
bílý jogurt
100 ml
cibule
2 ks
kari
1 PL
čerstvý zázvor (4cm)
orestované mandle
4 PL
římský kmín
1 KL

Postup přípravy:

Nakrájenou cibuli, zázvor, mandle, kari, kmín a koriandr rozmixujeme. Na oleji orestujeme nakrájený lilek, vyjmeme a dáme stranou. Na pánev vložíme pastu a chvíli restujeme. Přimícháme lilek, cca 2 dl vody a dusíme. Nakonec přidáme jogurt a chvíli prohřejeme. Podáváme s vařenou zeleninou a rýží.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist