Letní rýžový salát se zeleninou a smetanou

Suroviny

rýže
400 g
červená cibule
1 ks
paprika(ideálně červená nebo žlutá)
1 ks
sterilované kukuřice
1 plechovka
lahůdková jarní cibulka
1 ks
zakysaná smetana (nízkotučná)
1 ks
olivového oleje
1 PL
sůl, pepř

Postup přípravy:

Rýži uvaříme dle návodu, přidáme lžíci olivového oleje, aby se neslepila a necháme vychladnout. Červenou cibuli nakrájíme na drobno, spaříme a přidáme k rýži spolu s kukuřicí, nadrobno nakrájenou paprikou a jarní cibulkou. Vše smícháme, zakapeme citronovou šťávou a přimícháme zakysanou smetanu. Dochutíme solí a pepřem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.4.2011 4:28| autor: petisek

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist