Lepenice se zelím a bramborami

Suroviny

brambora
750 g
kysané zelí
400 g
sádlo nebo olej
1-2 PL
sůl
dle chuti
kmín
dle chuti
cibule
1 ks
slanina nebo škvarkové sádlo
dle chuti

Postup přípravy:

Uvařte doměkka 750 g oloupaných brambor v osolené a kmínem ochucené vodě. Propláchněte, sceďte a překrájejte 400 g kysaného zelí. Na 1 – 2 lžících sádla nebo oleje prohřejte zelí a smíchejte ho s uvařenými, hrubě rozšťouchanými bramborami. Urovnejte na mísu a přelijte na sádle osmahnutou cibulkou, slaninou nebo škvarkovým sádlem s cibulkou.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.10.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist