Lepenice

Suroviny

oloupané brambory
750 g
sůl
na dochucení
kmín
na dochucení
kysané zelí
400 g
sádlo
1-2 lžíce
osmahnutá cibulka
2 lžíce
slanina
200 g

Postup přípravy:

Uvařte doměkka oloupané brambory v osolené a kmínem ochucené vodě. Propláchněte, sceďte a překrájejte kysané zelí. Na sádle nebo oleji prohřejte zelí a smíchejte ho s uvařenými, hrubě rozšťouchanými bramborami. Urovnejte na mísu a přelijte na sádle osmahnutou cibulkou, slaninou nebo škvarkovým sádlem s cibulkou.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.7.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist