Lehká babiččina buchta s jablky

Suroviny

vejce
4 ks
cukr
1 hrnek
polohrubá mouka
2 hrnky
skořice
1/2 ČL
kakao
1 ČL
prášek do pečiva
1 ks
olej
1/2 hrnku
jablko
4 hrnky

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

4 vejce utřeme s jedním hrnkem pískového cukru. Přidáme dva hrnky polohrubé mouky, půl lžičky skořice, 1 lžička kakaa, 1 prášek do pečiva, půl hrnku oleje. Vše důkladně promícháme a přidáme buď 4 hrnky na kostičky nakrájených jablek (nebo nastrouhanou mrkev – rozdíl skoro nepoznáte).

Husté těsto vylijeme na plech, kde je pečící papír (nebo na vysypaný plech) a pečeme v mírné rozehřáté troubě. 170° cca 20 min. Toť vše. Je to rychlé, jednoduché a dobré.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.3.2011 6:54| autor: ivetinkav

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist