Ledvinky na cibulce s rýží

Suroviny

ledvinky
600 g
cibule
2 ks
hladká mouka
12 g
rýže
120 g
hlávkový salát
200 g
rajče
600 g
sůl, mletý kmín, pepř
dle chuti
olej
dle potřeby
ocet, cukr
dle chuti

Postup přípravy:

Ledvinky podélně rozkrojíme, dokonale vyřízneme žilky a tuk, omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Na rozehřátém oleji zpěníme cibuli, přidáme plátky ledvinek, opečeme, okmínujeme, podlijeme vodou a dusíme. Měkké ledvinky zahustíme ve vodě rozmíchanou hladkou moukou, provaříme a hotové osolíme. Omytý hlávkový salát natrháme na sousta, vyskládáme do salátové misky, obložíme na dílky nakrájenými rajčaty, posypeme jemně sekanou cibulkou a zalijeme sladkokyselou zálivkou. Podáváme s dušenou rýží.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.3.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist