Lasagne s mořskými plody

Suroviny

mořský koktejl
400 g
naťová cibulka
2 ks
bílé víno
100 ml
lasagne
12 plátků
smetana
200 ml
sůl, pepř
dle chuti
chilli
1 špetka
petrželka
dle chuti
estragon
dle chuti
škrobová moučka
1 ČL
růžový pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Do misky nasypte 400 g předvařeného mraženého mořského koktejlu, přidejte k němu 2 jemně nasekané naťové cibulky, zalijte ho 100 ml bílého vína a nechte v chladu hodinku rozležet. Do vroucí vody dejte vařit podle návodu na obalu 12 plátků lasagní. Do kastrolu nalijte 200 ml smetany, přidejte k ní sůl, pepř, kdo rád ostré i špetku chilli, jemně nasekanou petrželku a estragon a uveďte ji do varu. Víno z mořských plodů slijte a rozmíchejte se lžičkou škrobové moučky. Do smetany nasypte mořský koktejl, nalijte víno se škrobem a krátce povařte do zhoustnutí. Dochuťte podle potřeby. Naplňte uvařené, scezené a napůl překrojené lasagne podobně jako omelety směsí, přehněte je, posypte růžovým pepřem a petrželkou.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.4.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist