Lahůdkový bramborák se sýrem a debrecínkou

Suroviny

brambory
3 ks
sůl
pepř
olej
20 ml
vejce
3 ks
debrecínka
3 plátky
sýr Eidam
3 plátky

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Brambory nastrouháme nahrubo, osolíme a velkou lžící je dáváme do rozpáleného oleje. Vidličkou pevně umačkáme placičku a opečeme z jedné strany.

Potom ji obrátíme a střed placky porušíme – trochu roztrháme. Rozklepneme do něj celé vejce. Přiměřeně osolíme a opepříme, do vejce položíme plátek uzeniny a natrhaný plátek sýra.

Pánev přiklopíme a placku pečeme, dokud není vajíčko sražené. Podáváme se zeleninovou oblohou.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.2.2012 4:07| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist