Lahůdková rybí pomazánka s majonézou

Suroviny

makrela ve vlastní šťávě
1 plechovka
trojuhelníků taveného sýra
5 ks
cibule
1 ks
majonézy
200 ml
másla
100 g
sůl, pepř, citron

Postup přípravy:

Makrelu vykostíme, pokud je potřeba. Sýr, majonézu a máslo vložíme do misky a společně s makrelou rozmačkáme vidličkou. Dále vložíme najemno nakrájenou cibuli, sůl, pepř a šťávu z citronu. Vše zamícháme a necháme vychladnout.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist